Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
911 Western Warriors
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
Vangelovski probeert naar een medespeler te passen. Trappe rent richting de bal. Trappe speelt de bal door. Paterson is nu in balbezit. Paterson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Mathers de bal onder controle te krijgen. Schammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schammer geeft de bal voor. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson haalt uit met een fantastische trap. Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Chick onderschept slim de pass. Chick geeft de bal voor. Daar is Paterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paterson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 62%, Western Warriors 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
911 - Western Warriors 0:0

48e minuut.
Schwarzer passt de bal zonder na te denken. Racchi is nu in balbezit. Racchi geeft een hoge lob. Tarka is nu in balbezit. Tarka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Schwarzer onderschept slim de pass. Petkovic rent richting de bal. Petkovic speelt de bal door. Paterson rent richting de bal. Paterson schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Wylie trapt de bal weg van het doel. Petkovic kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Comley de bal onder controle te krijgen. Paterson rent richting de bal. Paterson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 49%, Western Warriors 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
911 - Western Warriors 0:0