Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Warriors 911
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cook rent richting de bal. Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Cook begaat een overtreding. Cook krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Chick geeft een lange en hoge pass. Rayner probeert de bal aan de voet te houden. Petkovic rent richting de bal. Petkovic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook geeft een hoge lob. Trappe probeert de bal aan de voet te houden. Chick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chick geeft de bal voor. Sterjovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Vangelovski is nu in balbezit. Vangelovski passt de bal met de wreef. Naven speelt de bal door. Tarka rent richting de bal. Tarka draait met de bal, schiet en ... Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - 911 0:1

23e minuut.
Racchi is nu in balbezit. Schammer verovert de bal door een tackle van achteren. Schammer passt de bal met de wreef. Mills is nu in balbezit. Mills passt de bal in één keer door. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Paterson rent richting de bal. Racchi rent richting de bal. Paterson onderschept slim de pass. Petkovic rent richting de bal. Petkovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Schammer is nu in balbezit. Schammer geeft een hoge lob. Racchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Naven rent richting de bal. Naven speelt de bal door. Paterson is nu in balbezit. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 45%, 911 55%.
Western Warriors - 911 0:1

68e minuut.
Daar is Schwarzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarzer probeert naar een medespeler te passen. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rayner de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vangelovski is nu in balbezit. Vangelovski probeert naar een medespeler te passen. Tarka is nu in balbezit. North is nu in balbezit. North draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 46%, 911 54%.
Western Warriors - 911 0:1