Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oval FC Steel Fury
Normal Tactiek CB 352
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 25
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Black speelt de bal door. Sterjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan is nu in balbezit. Sterjovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sterjovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Higgins geeft een hoge lob. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue passt de bal zonder na te denken. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Anabalon onderschept slim de pass. Milligan begaat een overtreding. Milligan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek geeft een hoge lob. Budin heeft problemen om de bal te vangen. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright draait met de bal, schiet en ... Haereiti bokst de bal weg.

40e minuut.
Rabiński is nu in balbezit. Rabiński geeft een lange en hoge pass. Budin is nu in balbezit. O`Donoghue verovert de bal door een tackle van achteren. O`Donoghue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Steel Fury 0:1

45e minuut.
Milligan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins geeft de bal voor. Sterjovski rent richting de bal. Sterjovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 62%, Steel Fury 38%.
Oval FC - Steel Fury 0:1

68e minuut.
Budin trapt de bal weg. Lillee kopt de bal weg. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
O`Donoghue is nu in balbezit. O`Donoghue passt de bal met de wreef. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Budin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 62%, Steel Fury 38%.
Oval FC - Steel Fury 0:1