Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Fury Barrcelona
CB 352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Bright is nu in balbezit. McDermott is nu in balbezit. O`Donoghue verovert de bal door een tackle van achteren. Bright rent richting de bal. Bright draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Barrcelona 1:0

4e minuut.
Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillee verovert de bal door een tackle van achteren. Lillee probeert naar een medespeler te passen. Bright rent richting de bal. Bright schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Caceras is nu in balbezit. Caceras geeft de bal voor. Klungelig pakt Peters de bal. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rabiński speelt de bal door. O`Donoghue is nu in balbezit. Peters is nu in balbezit. O`Donoghue onderschept slim de pass. O`Donoghue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
McDermott probeert naar een medespeler te passen. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Harding verovert de bal door een tackle van achteren. Harding schiet op doel. Carle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Lillee passt de bal in één keer door. Klungelig pakt O`Donoghue de bal. O`Donoghue met een sublieme pass. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright haalt uit met een fantastische trap. Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lillee passt de bal met de wreef. Bright is nu in balbezit. Bright passt de bal in één keer door. O`Donoghue rent richting de bal. O`Donoghue haalt uit met een fantastische trap. Doumanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Daar is Christie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Donoghue is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christie. Christie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Fury 47%, Barrcelona 53%.
Steel Fury - Barrcelona 1:0

64e minuut.
Daar is Collina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins speelt de bal door. Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic geeft een hoge lob. Carle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steel Fury - Barrcelona 1:1

74e minuut.
Bright passt de bal in één keer door. Christie probeert de bal aan de voet te houden. Caceras met een sublieme pass. O`Donoghue is nu in balbezit. O`Donoghue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Barrcelona 2:1

76e minuut.
Fletcher speelt de bal door. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek geeft een hoge lob. Bright is nu in balbezit. Bright haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bright rent richting de bal. Bright geeft een lange en hoge pass. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillee geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bright is nu in balbezit. Bright schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Fury - Barrcelona 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Fury 50%, Barrcelona 50%.
Steel Fury - Barrcelona 3:1