Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Warriors Stamford Rangers
Normal Tactiek pringle
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Brynkiewicz speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Grubb probeert naar een medespeler te passen. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kapodistrias passt de bal in één keer door. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey geeft een hoge lob. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kapodistrias onderschept slim de pass. Brynkiewicz met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... Bennett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:1

11e minuut.
Yang passt de bal met de wreef. Storey probeert naar een medespeler te passen. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:2

14e minuut.
Schwarzer met een sublieme pass. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz passt de bal zonder na te denken. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:3

18e minuut.
Bennett probeert naar een medespeler te passen. Yang controleert de bal met de borst. Yang passt de bal in één keer door. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Brynkiewicz geeft een lange en hoge pass. McConville is nu in balbezit. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. Bennett maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias passt de bal met de wreef. Brynkiewicz met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brynkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Yang de bal. Schwarzer is nu in balbezit. McConville verovert de bal door een tackle van achteren. McConville haalt uit met een fantastische trap. Bennett bokst de bal weg.

30e minuut.
Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. Bennett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:4

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jayanthi stond buitenspel. Grubb maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey passt de bal met de wreef. Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 71%, Stamford Rangers 29%.
Western Warriors - Stamford Rangers 0:5

46e minuut.
Paterson rent richting de bal. Gierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gierowski geeft een hoge lob. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Brynkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brynkiewicz speelt de bal door. Robertson is nu in balbezit. McConville onderschept slim de pass. McConville haalt uit met een fantastische trap. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Storey kopt de bal weg. Schammer heeft problemen om de bal te vangen. Yang geeft een hoge lob. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:6

55e minuut.
McConville haalt uit met een fantastische trap. Robertson probeert de bal aan de voet te houden. Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:7

60e minuut.
Bennett trapt de bal weg. Kapodistrias kopt de bal weg. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville schiet op doel. Bennett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:8

65e minuut.
Chick speelt de bal door. Kapodistrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapodistrias met een sublieme pass. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Robertson is nu in balbezit. Robertson geeft een lange en hoge pass. Grubb kopt de bal weg. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Schwarzer probeert naar een medespeler te passen. Kapodistrias rent richting de bal. Kapodistrias met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:9

78e minuut.
Chick rent richting de bal. Chick geeft een hoge lob. McConville heeft problemen om de bal te vangen. McConville schiet op doel. Bennett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Stamford Rangers 0:10

85e minuut.
Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Brynkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brynkiewicz passt de bal zonder na te denken. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grubb speelt de bal door. Schammer speelt de bal door. Solano probeert naar een medespeler te passen. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 88%, Stamford Rangers 12%.
Western Warriors - Stamford Rangers 0:10