Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamford Rangers Western Warriors
pringle Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 20.2
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville met een sublieme pass. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Paterson heeft problemen om de bal te vangen. Kapodistrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapodistrias geeft de bal voor. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 1:0

12e minuut.
Catarinella passt de bal met de wreef. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gierowski is nu in balbezit. Gierowski passt de bal zonder na te denken. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Robertson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 2:0

17e minuut.
Jayanthi is nu in balbezit. Solano onderschept slim de pass. Solano geeft een hoge lob. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano met een sublieme pass. Agüero met een sublieme pass. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Patrizi passt de bal met de wreef. Schwarzer rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Gierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chick passt de bal met de wreef. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Chick ... Strafschop! Chick krijgt een gele kaart. McConville is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agüero neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Petkovic de bal. Patrizi rent richting de bal. Patrizi met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano geeft de bal voor. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 4:0

30e minuut.
Grubb met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Wylie heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Solano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pescariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solano met een snelle inworp. Agüero speelt de bal door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bennett trapt de bal weg van het doel. Gierowski rent richting de bal. Gierowski speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Solano de bal. Solano speelt de bal door. Pescariu speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Schwarzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski is nu in balbezit. Gierowski speelt de bal door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 26%, Western Warriors 74%.
Stamford Rangers - Western Warriors 5:0

47e minuut.
Gierowski rent richting de bal. Gierowski speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 6:0

50e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Gierowski is nu in balbezit. Gierowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bennett speelt de bal door. Daar is McConville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schwarzer. McConville raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McConville kan niet meer verder spelen. Šurbat komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kapodistrias passt de bal met de wreef. Gierowski is nu in balbezit. Gierowski speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Patrizi geeft een lange en hoge pass. Agüero kopt de bal weg. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Bennett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 7:0

57e minuut.
Paterson passt de bal in één keer door. Matthews is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šurbat. Šurbat krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano speelt de bal door. Gierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft de bal voor. Wylie heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chick bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat verovert de bal door een tackle van achteren. Šurbat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Šurbat geeft een hoge lob. Solano is nu in balbezit. Naven schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naven krijgt een gele kaart. Solano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Solano kan niet meer verder spelen. Jones komt het veld opgelopen. Kapodistrias zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agüero springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero schiet op doel. Wylie probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jones kopt de bal weg. Gierowski rent richting de bal. Gierowski passt de bal met de wreef. Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Kapodistrias rent richting de bal. Kapodistrias probeert naar een medespeler te passen. Šurbat met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Šurbat probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Bennett probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias speelt de bal door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. Wylie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 8:0

85e minuut.
Robertson geeft de bal voor. Matthews kopt de bal weg. Daar is Chick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Agüero kopt de bal weg. Gierowski rent richting de bal. Gierowski passt de bal zonder na te denken. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schammer heeft problemen om de bal te vangen. Gierowski rent richting de bal. Gierowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Daar is Gierowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierowski passt de bal met de wreef. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Bennett bokst de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 9:0

90e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Western Warriors 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 14%, Western Warriors 86%.
Stamford Rangers - Western Warriors 10:0