Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oval FC Cool Runnings
Normal Tactiek Trident
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten solid
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Cole kopt de bal weg. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hay met de inworp. Cook geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Passatore haalt uit met een fantastische trap. Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hay met de inworp. Cook geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Daar is Hayden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin probeert naar een medespeler te passen. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Haereiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Hay passt de bal zonder na te denken. Passatore rent richting de bal. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Hayden draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller rent richting de bal. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cook speelt de bal door. Passatore rent richting de bal. Hayden rent richting de bal. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Cool Runnings 0:1

27e minuut.
Daar is Budin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Haereiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hay passt de bal met de wreef. Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom geeft een lange en hoge pass. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal in één keer door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Haereiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Cool Runnings 0:2

36e minuut.
Daar is Medhurst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin is nu in balbezit. Medhurst is nu in balbezit. Lin onderschept slim de pass. Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Winterbottom met een snelle inworp. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal met de wreef. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hay geeft de bal voor. Onoforo kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Haereiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Cool Runnings 0:3

42e minuut.
Medhurst heeft problemen om de bal te vangen. Hayden rent richting de bal. Hayden passt de bal in één keer door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Cool Runnings 0:4

45e minuut.
Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin geeft de bal voor. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. Hayden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Cool Runnings 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 75%, Cool Runnings 25%.
Oval FC - Cool Runnings 0:5

47e minuut.
Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Hayden rent richting de bal. Hayden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Cool Runnings 0:6

51e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay probeert naar een medespeler te passen. Passatore met een sublieme pass. Hayden is nu in balbezit. Hayden schiet op doel. Haereiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Cook met een snelle inworp. Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom geeft de bal voor. Passatore krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Onoforo is nu in balbezit. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin passt de bal met de wreef. Daar is Passatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore schiet op doel. Haereiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cook met de inworp. Winterbottom speelt de bal door. King rent richting de bal. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hayden passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cole de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Haereiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Cool Runnings 0:7

69e minuut.
Passatore schiet op doel. Klungelig pakt Cole de bal. Budin rent richting de bal. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin haalt uit met een fantastische trap. Haereiti bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Anabalon de bal. Masajada is nu in balbezit. Masajada passt de bal zonder na te denken. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Hayden rent richting de bal. Hayden met een sublieme pass. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden met een sublieme pass. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Haereiti speelt de bal door. Daar is Winterbottom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winterbottom kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lin de bal onder controle te krijgen. Lin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Winterbottom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winterbottom passt de bal zonder na te denken. Hayden is nu in balbezit. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 88%, Cool Runnings 12%.
Oval FC - Cool Runnings 0:7