Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings Oval FC
Trident Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 15.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook geeft een hoge lob. Lin kopt de bal weg. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Passatore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lin geeft een lange en hoge pass. Black heeft problemen om de bal te vangen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Turnbull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 1:0

8e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore onderschept slim de pass. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 2:0

12e minuut.
Winterbottom verovert de bal door een tackle van achteren. Winterbottom met een sublieme pass. Black is nu in balbezit. Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Winterbottom kopt de bal weg. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Winterbottom geeft de bal voor. Klungelig pakt Cole de bal. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 3:0

19e minuut.
Hay met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Turnbull probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lin geeft een lange en hoge pass. Black heeft problemen om de bal te vangen. Passatore is nu in balbezit. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 4:0

34e minuut.
Turnbull trapt de bal weg. Lin kopt de bal weg. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turnbull probeert naar een medespeler te passen. Winterbottom kopt de bal weg. Lin is nu in balbezit. Lin geeft een lange en hoge pass. Passatore springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turnbull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Winterbottom kopt de bal weg. Lin probeert de bal aan de voet te houden. Lin geeft een lange en hoge pass. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... Turnbull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Budin heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Winterbottom zal de hoekschop nemen. Passatore springt en kopt de bal. Lin heeft problemen om de bal te vangen. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 24%, Oval FC 76%.
Cool Runnings - Oval FC 5:0

49e minuut.
Winterbottom probeert naar een medespeler te passen. Hay rent richting de bal. Black probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Medhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin onderschept slim de pass. Lin passt de bal zonder na te denken. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Lin schiet op doel. Passatore springt en kopt de bal. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 6:0

59e minuut.
Hay rent richting de bal. Cook met een sublieme pass. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. Turnbull maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 7:0

61e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay met een sublieme pass. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 8:0

66e minuut.
Ngo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal zonder na te denken. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lin heeft problemen om de bal te vangen. Lin met een sublieme pass. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel. Cole probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 9:0

72e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Passatore rent richting de bal. Black legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Passatore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bailey legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 10:0

73e minuut.
Ngo is nu in balbezit. Ngo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cook de bal onder controle te krijgen. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sơn is nu in balbezit. Sơn geeft een hoge lob. Bailey kopt de bal weg. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. Turnbull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Turnbull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 11:0

80e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey schiet op doel. Turnbull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Oval FC 12:0

82e minuut.
Budin rent richting de bal. Passatore onderschept slim de pass. Passatore probeert naar een medespeler te passen. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winterbottom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook controleert de bal met de borst. Cook geeft een lange en hoge pass. Passatore maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 23%, Oval FC 77%.
Cool Runnings - Oval FC 12:0