Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrcelona 911
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


25e minuut.
Trappe is nu in balbezit. Trappe probeert naar een medespeler te passen. Tarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarka haalt uit met een fantastische trap. Doumanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrcelona - 911 0:1

32e minuut.
Racchi speelt de bal door. North is nu in balbezit. Tarka is nu in balbezit. Tarka heeft problemen om de bal te vangen. Tarka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Vangelovski passt de bal zonder na te denken. Racchi is nu in balbezit. Harding tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harding krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 52%, 911 48%.
Barrcelona - 911 0:1

48e minuut.
Racchi onderschept slim de pass. Racchi passt de bal zonder na te denken. Terminello rent richting de bal. Tarka verovert de bal door een tackle van achteren. Tarka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Harding is nu in balbezit. McDermott is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vangelovski. Vangelovski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Vangelovski is nu in balbezit. McDermott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vangelovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vangelovski met een snel genomen vrije trap. Colosimo controleert de bal met de borst. Tarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarka draait met de bal, schiet en ... Doumanis bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Racchi heeft problemen om de bal te vangen. McDermott rent richting de bal. Vangelovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vangelovski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. McDermott is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McDermott wilt de vrije trap nemen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrcelona 34%, 911 66%.
Barrcelona - 911 0:1