Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beltana.F.C Steel Fury
Normal Tactiek CB 352
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten matig
matig Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Lillee geeft de bal voor. Daar is O`Donoghue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright draait met de bal, schiet en ... Woodenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beltana.F.C - Steel Fury 0:1

5e minuut.
Kasperek geeft de bal voor. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson geeft een hoge lob. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lillee passt de bal met de wreef. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek passt de bal zonder na te denken. O`Donoghue is nu in balbezit. O`Donoghue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Milligan met een snelle inworp. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński geeft een hoge lob. Bright rent richting de bal. Bright draait met de bal, schiet en ... Woodenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Schofield met een harde bal richting middenveld. Caceras kopt de bal weg. Onoforo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue haalt uit met een fantastische trap. Woodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beltana.F.C 59%, Steel Fury 41%.
beltana.F.C - Steel Fury 0:1

51e minuut.
Milligan kopt de bal weg. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński geeft een hoge lob. O`Donoghue heeft problemen om de bal te vangen. O`Donoghue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras geeft een lange en hoge pass. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kasperek met een snelle inworp. Caceras rent richting de bal. Caceras geeft een hoge lob. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zmire rent richting de bal. Bright verovert de bal door een tackle van achteren. Lillee bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kasperek is nu in balbezit. Wheelhouse onderschept slim de pass. Wheelhouse geeft de bal voor. Armstrong rent richting de bal. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beltana.F.C 70%, Steel Fury 30%.
beltana.F.C - Steel Fury 0:1