Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings Western Warriors
Trident Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Winterbottom geeft een lange en hoge pass. Wylie is nu in balbezit. Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Western Warriors 1:0

11e minuut.
Inworp. Winterbottom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin speelt de bal door. Cook geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Hay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook geeft de bal voor. Hayden krijgt zijn hoofd ertegen. Lin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Robertson kan de bal niet met de borst controleren. Hayden probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bennett speelt de bal door. Daar is Winterbottom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winterbottom passt de bal met de wreef. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. Schammer controleert de bal met de borst. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Hayden de bal onder controle te krijgen. Cook met een sublieme pass. Masajada geeft een hoge lob. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 21%, Western Warriors 79%.
Cool Runnings - Western Warriors 1:0

49e minuut.
Lin draait met de bal, schiet en ... Robertson probeert de bal aan de voet te houden. Schammer rent richting de bal. Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Hayden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Matthews kopt de bal weg. Cook is nu in balbezit. Cook geeft een hoge lob. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft de bal voor. Schammer probeert de bal aan de voet te houden. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Robertson geeft een lange en hoge pass. Hay kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Passatore geeft een hoge lob. Robertson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Western Warriors 2:0

64e minuut.
Bennett met een sublieme pass. Cook rent richting de bal. Cook geeft een hoge lob. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Western Warriors 3:0

70e minuut.
Hay met de inworp. Daar is Hayden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayden passt de bal in één keer door. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom passt de bal met de wreef. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. Hayden springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 21%, Western Warriors 79%.
Cool Runnings - Western Warriors 3:0