Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Warriors Cool Runnings
Normal Tactiek Trident
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 43.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Passatore onderschept slim de pass. Passatore met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Bennett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:1

4e minuut.
Passatore rent richting de bal. Passatore passt de bal in één keer door. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Hay geeft een hoge lob. Robertson probeert de bal aan de voet te houden. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Bennett werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Masajada kan de bal niet met de borst controleren. Masajada geeft de bal voor. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Robertson rent richting de bal. Robertson geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Băşulescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Passatore geeft een hoge lob. Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel. Bennett maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Băşulescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:2

17e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Băşulescu heeft problemen om de bal te vangen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Robertson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:3

20e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Wylie begaat een overtreding. Wylie krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Winterbottom heeft problemen om de bal te vangen. Cook geeft de bal voor. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:4

26e minuut.
Klungelig pakt Hay de bal. Hay passt de bal met de wreef. Winterbottom probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Bennett bokst de bal weg. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey passt de bal zonder na te denken. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Bennett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:5

33e minuut.
Chick kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Passatore passt de bal met de wreef. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hay rent richting de bal. Hay geeft een lange en hoge pass. Wylie probeert de bal met de borst te controleren. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:6

43e minuut.
Hay met een sublieme pass. Robertson rent richting de bal. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bailey probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu passt de bal in één keer door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 87%, Cool Runnings 13%.
Western Warriors - Cool Runnings 0:7

46e minuut.
Hay geeft de bal voor. Chick kopt de bal weg. Bailey rent richting de bal. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook geeft een lange en hoge pass. Robertson kan de bal niet met de borst controleren. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal in één keer door. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wylie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Franklin de bal. Franklin geeft een lange en hoge pass. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Bennett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:8

56e minuut.
Winterbottom onderschept slim de pass. Winterbottom met een sublieme pass. Hay met een sublieme pass. Franklin geeft een lange en hoge pass. Passatore kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:9

59e minuut.
Robertson is nu in balbezit. Robertson geeft een lange en hoge pass. Cook kopt de bal weg. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cook met een sublieme pass. Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal met de wreef. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bailey probeert naar een medespeler te passen. Bennett probeert naar een medespeler te passen. Hay kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:10

69e minuut.
Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn speelt de bal door. Hay rent richting de bal. Hay geeft een lange en hoge pass. Băşulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Franklin met de inworp. Hay rent richting de bal. Hay geeft de bal voor. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Robertson de bal. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Hay is nu in balbezit. Cook rent richting de bal. Cook geeft een lange en hoge pass. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Passatore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook geeft de bal voor. Passatore speelt de bal door. Klungelig pakt Băşulescu de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Bennett bokst de bal weg.

87e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Bailey speelt de bal door. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:11

88e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Petkovic passt de bal zonder na te denken. Naven heeft problemen om de bal te vangen. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom probeert naar een medespeler te passen. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - Cool Runnings 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 84%, Cool Runnings 16%.
Western Warriors - Cool Runnings 0:12