Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamford Rangers Oval FC
pringle Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 16.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Yang heeft problemen om de bal te vangen. Yang passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal zonder na te denken. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... Haereiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Budin geeft de bal voor. Inworp. Storey met een snelle inworp. McConville is nu in balbezit. McConville haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Miller geeft een lange en hoge pass. Ngo kopt de bal weg. Gierowski rent richting de bal. Gierowski geeft een hoge lob. McConville springt en kopt de bal. Haereiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Brynkiewicz geeft de bal voor. Storey kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Solano de bal onder controle te krijgen. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kapodistrias passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Yang de bal onder controle te krijgen. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. Haereiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 1:0

11e minuut.
Budin geeft een hoge lob. Inworp. Storey met een snelle inworp. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 2:0

15e minuut.
Storey met een sublieme pass. Yang is nu in balbezit. Yang passt de bal zonder na te denken. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 3:0

18e minuut.
Yang geeft een hoge lob. Budin bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville verovert de bal door een tackle van achteren. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 4:0

20e minuut.
Inworp. Dineţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Storey rent richting de bal. Storey geeft de bal voor. Onoforo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Daar is Storey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storey geeft een hoge lob. Budin heeft problemen om de bal te vangen. McConville is nu in balbezit. McConville geeft een lange en hoge pass. Haereiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 5:0

28e minuut.
Grubb met de inworp. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Black probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Storey kopt de bal weg. Yang controleert de bal met de borst. Yang speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Storey rent richting de bal. Storey geeft de bal voor. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brynkiewicz neemt de hoekschop. Medhurst heeft problemen om de bal te vangen. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brynkiewicz met een snelle inworp. Yang is nu in balbezit. Yang geeft een hoge lob. McConville krijgt zijn hoofd ertegen. Haereiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 6:0

39e minuut.
Haereiti trapt de bal weg. Kapodistrias met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grubb neemt vlug de vrije trap. Solano kopt de bal weg. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap. Haereiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz geeft een hoge lob. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Budin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 18%, Oval FC 82%.
Stamford Rangers - Oval FC 6:0

52e minuut.
Yang is nu in balbezit. Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias speelt de bal door. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kapodistrias onderschept slim de pass. Kapodistrias probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Klungelig pakt McConville de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap. Haereiti bokst de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 7:0

65e minuut.
Haereiti met een harde bal richting middenveld. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ kopt de bal weg. McConville kan de bal niet met de borst controleren. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 8:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Storey met een snelle inworp. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Medhurst rent richting de bal. Yang onderschept slim de pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ... Haereiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 9:0

73e minuut.
Patrizi passt de bal met de wreef. Yang rent richting de bal. Yang speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Brynkiewicz kopt de bal weg. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Cole geeft een hoge lob. Dineţ rent richting de bal. Dineţ geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Onoforo is nu in balbezit. Onoforo geeft de bal voor. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Storey passt de bal in één keer door. Yang is nu in balbezit. Yang met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
McConville rent richting de bal. McConville met een sublieme pass. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Oval FC 10:0

83e minuut.
Dineţ geeft een lange en hoge pass. McConville kopt de bal weg. Klungelig pakt Miller de bal. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 17%, Oval FC 83%.
Stamford Rangers - Oval FC 10:0