Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oval FC Stamford Rangers
Normal Tactiek pringle
36% Balbezit 64%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten excellent
weak Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Gierowski rent richting de bal. Gierowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Solano de bal. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:1

2e minuut.
Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz passt de bal met de wreef. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:2

6e minuut.
Medhurst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapodistrias rent richting de bal. Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:3

10e minuut.
Gierowski speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal met de wreef. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Anabalon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb onderschept slim de pass. Grubb probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Budin onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Storey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ... Haereiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Dineţ speelt de bal door. Gierowski rent richting de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cole de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brynkiewicz zal de hoekschop nemen. McConville krijgt zijn hoofd ertegen. Haereiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Inworp. Storey met de inworp. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville haalt uit met een fantastische trap. Haereiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:4

24e minuut.
Ngo passt de bal zonder na te denken. Gierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski passt de bal zonder na te denken. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Inworp. Miller met de inworp. Black is nu in balbezit. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Miller geeft de bal voor. Budin kopt de bal weg. Medhurst heeft problemen om de bal te vangen. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Storey kopt de bal weg. McConville is nu in balbezit. McConville passt de bal in één keer door. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Haereiti trapt de bal weg van het doel. Gierowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Black de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
McConville rent richting de bal. Medhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville verovert de bal door een tackle van achteren. McConville draait met de bal, schiet en ... Cole probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brynkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Storey kopt de bal weg. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:5

42e minuut.
Kapodistrias met een sublieme pass. Gierowski is nu in balbezit. Gierowski probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:6

44e minuut.
McConville is nu in balbezit. McConville probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 93%, Stamford Rangers 7%.
Oval FC - Stamford Rangers 0:7

47e minuut.
Medhurst is nu in balbezit. Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Storey geeft de bal voor. McConville probeert de bal met de borst te controleren. McConville draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
King controleert de bal met de borst. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solano de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Miller de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. Haereiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:8

51e minuut.
Kapodistrias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gierowski de bal. Gierowski passt de bal in één keer door. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:9

52e minuut.
Sterjovski is nu in balbezit. Catarinella verovert de bal door een tackle van achteren. Catarinella geeft een lange en hoge pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sterjovski heeft problemen om de bal te vangen. Kapodistrias kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. Haereiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:10

56e minuut.
Storey met de inworp. Gierowski rent richting de bal. Gierowski geeft een lange en hoge pass. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Budin de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
McConville rent richting de bal. McConville probeert naar een medespeler te passen. Brynkiewicz met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... Haereiti bokst de bal weg. McConville heeft problemen om de bal te vangen. Miller is nu in balbezit. Gierowski onderschept slim de pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:11

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Haereiti niet meer kan verder spelen. Turnbull komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Storey de bal. Storey passt de bal in één keer door. Onoforo probeert de bal aan de voet te houden. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Storey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nadolsky komt het veld opgelopen. Turnbull met een harde bal richting middenveld. Black kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gierowski speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ... Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Klungelig pakt McConville de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:12

72e minuut.
Kapodistrias met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano speelt de bal door. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel. Turnbull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:13

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turnbull trapt de bal weg van het doel. Brynkiewicz kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Budin bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville verovert de bal door een tackle van achteren. McConville draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Onoforo geeft de bal voor. Dineţ kopt de bal weg. Gierowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapodistrias geeft de bal voor. Solano springt en kopt de bal. Turnbull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:14

80e minuut.
Gierowski passt de bal met de wreef. Nadolsky heeft problemen om de bal te vangen. Nadolsky speelt de bal door. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Brynkiewicz met een sublieme pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky passt de bal zonder na te denken. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:15

84e minuut.
Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Budin de bal. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierowski is nu in balbezit. Gierowski speelt de bal door. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ... Turnbull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Budin de bal. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Oval FC - Stamford Rangers 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oval FC 90%, Stamford Rangers 10%.
Oval FC - Stamford Rangers 0:16