Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne City FC Fartland
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Fuller is nu in balbezit. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller is nu in balbezit. Milne rent richting de bal. Milne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle onderschept slim de pass. Livermore is nu in balbezit. Gallagher rent richting de bal. Gallagher schiet op doel. McIlroy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FC 63%, Fartland 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melbourne City FC - Fartland 0:0

48e minuut.
Courtney speelt de bal door. Okon rent richting de bal. McCloughan geeft een lange en hoge pass. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FC - Fartland 1:0

49e minuut.
Gallagher rent richting de bal. Gallagher passt de bal met de wreef. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne rent richting de bal. Milne haalt uit met een fantastische trap. Harvey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Milne rent richting de bal. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne is nu in balbezit. Fuller rent richting de bal. Fuller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FC - Fartland 2:0

74e minuut.
Daar is Fitzgerald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livermore rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fitzgerald. Fitzgerald krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Doyle geeft de bal voor. Tarka rent richting de bal. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore is nu in balbezit. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Livermore is nu in balbezit. Fitzgerald begaat een overtreding. Livermore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doyle met een snel genomen vrije trap. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallagher rent richting de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. McIlroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Radcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Radcliffe passt de bal in één keer door. Gallagher probeert de bal aan de voet te houden. Okon is nu in balbezit. Okon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FC - Fartland 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FC 57%, Fartland 43%.
Melbourne City FC - Fartland 2:1