Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fartland Melbourne City FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Fuller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doyle met een sublieme pass. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. McIlroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hirons met de inworp. Livermore is nu in balbezit. Livermore passt de bal met de wreef. Gallagher rent richting de bal. Gallagher draait met de bal, schiet en ... McIlroy bokst de bal weg.

11e minuut.
Augerinos geeft een hoge lob. Courtney kopt de bal weg. Fitzgerald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney rent richting de bal. Fuller maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fuller moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fuller schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sharpley de bal onder controle te krijgen. Milne is nu in balbezit. Milne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Livermore passt de bal zonder na te denken. Courtney is nu in balbezit. Courtney passt de bal met de wreef. Gallagher rent richting de bal. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Courtney geeft de bal voor. Hall probeert de bal aan de voet te houden. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. Hall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Gallagher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livermore rent richting de bal. Livermore passt de bal in één keer door. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fartland - Melbourne City FC 1:0

33e minuut.
Augerinos is nu in balbezit. Livermore onderschept slim de pass. Livermore passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gallagher de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cross rent richting de bal. Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore met een sublieme pass. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. McIlroy bokst de bal weg.

40e minuut.
Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross is nu in balbezit. Livermore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Livermore krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fartland 30%, Melbourne City FC 70%.
Fartland - Melbourne City FC 1:0

51e minuut.
Courtney kopt de bal weg. Cross rent richting de bal. Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore draait met de bal, schiet en ... Gallagher probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Augerinos passt de bal zonder na te denken. Franklin is nu in balbezit. Franklin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Milne de bal. Milne draait met de bal, schiet en ... Harvey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Franklin probeert de bal aan de voet te houden. Doyle rent richting de bal. Doyle passt de bal zonder na te denken. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fartland 43%, Melbourne City FC 57%.
Fartland - Melbourne City FC 1:0