Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BACERLONA Juniors rick team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Courtney met een sublieme pass. Butler rent richting de bal. Butler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matera de bal onder controle te krijgen. Carter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BACERLONA Juniors - rick team 1:0

9e minuut.
Butler is nu in balbezit. Butler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fiore de bal. Butler rent richting de bal. Butler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Holmes kopt de bal weg. Chan rent richting de bal. D`Souza maakt een afschuwelijke overtreding. Chan raakt geblesseerd tijdens het duel. Chan komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Nikas onderschept slim de pass. Chan onderschept slim de pass. Chan passt de bal zonder na te denken. Butler is nu in balbezit. Butler schiet op doel. Carter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Butler onderschept slim de pass. Butler passt de bal met de wreef. Schirripa speelt de bal door. Butler is nu in balbezit. Butler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pelikan verovert de bal door een tackle van achteren. Pelikan probeert naar een medespeler te passen. Dawson is nu in balbezit. Howard onderschept slim de pass. Howard schiet op doel. Gallagher bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BACERLONA Juniors 43%, rick team 57%.
FC BACERLONA Juniors - rick team 1:0

51e minuut.
Matera geeft de bal voor. Inworp. Schirripa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chan is nu in balbezit. Chan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nikas rent richting de bal. Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Chan speelt de bal door. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
D`Souza is nu in balbezit. D`Souza passt de bal in één keer door. Howard rent richting de bal. Pelikan is nu in balbezit. Pelikan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BACERLONA Juniors 46%, rick team 54%.
FC BACERLONA Juniors - rick team 1:0