Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
burgos buritos cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Maninga is nu in balbezit. Newcombe onderschept slim de pass. Newcombe probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden schiet op doel. Martinovic bokst de bal weg.

7e minuut.
Watts trapt de bal weg. Christie kopt de bal weg. Daar is Maninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Newcombe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Newcombe is nu in balbezit. Van Steeden rent richting de bal. Newcombe is nu in balbezit. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... Paal! Kilkelly heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Russell rent richting de bal. Colli onderschept slim de pass. Colli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Newcombe de bal onder controle te krijgen. Newcombe draait met de bal, schiet en ... Martinovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis met een sublieme pass. Newcombe rent richting de bal. Newcombe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Russell is nu in balbezit. Hunt onderschept slim de pass. Roberts onderschept slim de pass. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
burgos buritos - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burgos buritos 60%, cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 40%.
burgos buritos - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 1:0

50e minuut.
Maninga verovert de bal door een tackle van achteren. Maninga passt de bal met de wreef. Tambouras met een sublieme pass. Roberts rent richting de bal. Roberts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Matassa is nu in balbezit. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden met een sublieme pass. Newcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Newcombe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Roberts met een sublieme pass. Russell rent richting de bal. Hunt rent richting de bal. Russell onderschept slim de pass. Russell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
burgos buritos - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 2:0

59e minuut.
Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts onderschept slim de pass. Roberts speelt de bal door. Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Newcombe passt de bal zonder na te denken. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassa rent richting de bal. Newcombe rent richting de bal. Newcombe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Newcombe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lohy komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell schiet op doel. Na een snelle pass probeert Colli de bal onder controle te krijgen. Russell rent richting de bal. Russell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
burgos buritos - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 3:0

87e minuut.
Russell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mathers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burgos buritos 35%, cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 65%.
burgos buritos - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 3:0