Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne City FC FC BACERLONA Juniors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Schirripa met de inworp. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure probeert naar een medespeler te passen. Butler is nu in balbezit. Butler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FC - FC BACERLONA Juniors 0:1

31e minuut.
Beltrame geeft een lange en hoge pass. Courtney is nu in balbezit. Awabdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Awabdy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Butler onderschept slim de pass. Butler speelt de bal door. Ure heeft problemen om de bal te vangen. Ure draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tarka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FC - FC BACERLONA Juniors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FC 60%, FC BACERLONA Juniors 40%.
Melbourne City FC - FC BACERLONA Juniors 0:2

46e minuut.
Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney passt de bal in één keer door. Butler is nu in balbezit. Ure is nu in balbezit. Ure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cannibals kopt de bal weg. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beltrame wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beltrame kan niet meer verder spelen. Cross komt het veld opgelopen.

61e minuut.
McCloughan probeert naar een medespeler te passen. Cross probeert de bal aan de voet te houden. Ure rent richting de bal. Ure draait met de bal, schiet en ... McIlroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cannibals geeft de bal voor. Inworp. Newhill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
McCloughan rent richting de bal. Ure rent richting de bal. Ure passt de bal zonder na te denken. Butler is nu in balbezit. Butler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne City FC - FC BACERLONA Juniors 0:3

72e minuut.
Newhill verovert de bal door een tackle van achteren. Newhill passt de bal zonder na te denken. Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Awabdy onderschept slim de pass. Awabdy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ure rent richting de bal. Ure passt de bal met de wreef. Butler rent richting de bal. Butler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hall de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schirripa neemt de hoekschop. Kohler kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne City FC 52%, FC BACERLONA Juniors 48%.
Melbourne City FC - FC BACERLONA Juniors 0:3