Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rick team Melbourne City FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Pelikan passt de bal in één keer door. Nikas rent richting de bal. Fuller is nu in balbezit. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rick team - Melbourne City FC 0:1

26e minuut.
Pelikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller verovert de bal door een tackle van achteren. Fuller passt de bal met de wreef. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller is nu in balbezit. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller rent richting de bal. Fuller schiet op doel. Carter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milne is nu in balbezit. Milne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rick team - Melbourne City FC 0:2

31e minuut.
Pelikan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Howard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milne is nu in balbezit. Milne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rick team - Melbourne City FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rick team 56%, Melbourne City FC 44%.
rick team - Melbourne City FC 0:3

49e minuut.
Daar is D`Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Souza geeft een lange en hoge pass. Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Pelikan rent richting de bal. Pelikan schiet op doel. McIlroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Franklin speelt de bal door. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milne moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Milne kan niet meer verder spelen. Awabdy komt het veld opgelopen. Nelson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hall komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pelikan geeft de bal voor. Klungelig pakt McCloughan de bal. McCloughan geeft de bal voor. D`Souza rent richting de bal. D`Souza geeft een lange en hoge pass. McIlroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rick team 53%, Melbourne City FC 47%.
rick team - Melbourne City FC 0:3