Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fartland FC BACERLONA Juniors
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Parkinson is nu in balbezit. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney probeert naar een medespeler te passen. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Gallagher probeert naar een medespeler te passen. Doyle kopt de bal weg. Daar is Cannibals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore draait met de bal, schiet en ... Dawson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chan passt de bal met de wreef. Okon rent richting de bal. Met opzet legt Ngo zijn tegenspeler op de grond. Okon raakt geblesseerd tijdens het duel. Courtney met een snel genomen vrije trap. Gallagher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doyle heeft problemen om de bal te vangen. Chan is nu in balbezit. Chan probeert naar een medespeler te passen. Parkinson rent richting de bal. Parkinson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Rudnicki is nu in balbezit. Rudnicki geeft een hoge lob. Daar is Doyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livermore is nu in balbezit. Livermore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Livermore onderschept slim de pass. Rocco onderschept slim de pass. Rocco probeert naar een medespeler te passen. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gallagher trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Courtney rent richting de bal. Courtney geeft de bal voor. Gallagher bokst de bal weg.

42e minuut.
Rudnicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gallagher de bal. Gallagher speelt de bal door. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler schiet op doel. Harvey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fartland 41%, FC BACERLONA Juniors 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fartland - FC BACERLONA Juniors 0:0

47e minuut.
Butler rent richting de bal. Butler passt de bal zonder na te denken. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Okon heeft problemen om de bal te vangen. Okon passt de bal in één keer door. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dawson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hirons bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals rent richting de bal. Cannibals geeft een hoge lob. Courtney is nu in balbezit. Courtney geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ngo is nu in balbezit. Courtney is nu in balbezit. Livermore rent richting de bal. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Rudnicki geeft een hoge lob. Daar is Schirripa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith onderschept slim de pass. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gallagher trapt de bal weg. Courtney kopt de bal weg. Courtney geeft een hoge lob. Butler is nu in balbezit. Butler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fartland - FC BACERLONA Juniors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fartland 37%, FC BACERLONA Juniors 63%.
Fartland - FC BACERLONA Juniors 0:1