Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BACERLONA Juniors Fartland
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cannibals zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doyle krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dawson rent richting de bal. Dawson speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okon zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Gallagher rent richting de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BACERLONA Juniors - Fartland 0:1

7e minuut.
Courtney rent richting de bal. Okon verovert de bal door een tackle van achteren. Okon met een sublieme pass. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Courtney passt de bal met de wreef. Livermore rent richting de bal. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher schiet op doel. Gallagher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BACERLONA Juniors - Fartland 0:2

10e minuut.
Parkinson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kohler komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Rudnicki probeert naar een medespeler te passen. Courtney geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kohler de bal onder controle te krijgen. Butler is nu in balbezit. Butler schiet op doel. Harvey bokst de bal weg.

14e minuut.
Coyne passt de bal met de wreef. Butler rent richting de bal. Ure rent richting de bal. Ure draait met de bal, schiet en ... Harvey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BACERLONA Juniors - Fartland 1:2

17e minuut.
Butler passt de bal met de wreef. Ure rent richting de bal. Rees is nu in balbezit. Ure onderschept slim de pass. Ure draait met de bal, schiet en ... Harvey bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Coyne is nu in balbezit. Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gallagher de bal. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Smith passt de bal zonder na te denken. Courtney is nu in balbezit. Okon geeft de bal voor. Gallagher rent richting de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hirons verovert de bal door een tackle van achteren. Cannibals rent richting de bal. Livermore onderschept slim de pass. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher schiet op doel. Gallagher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BACERLONA Juniors 58%, Fartland 42%.
FC BACERLONA Juniors - Fartland 1:2

49e minuut.
Coyne speelt de bal door. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith geeft de bal voor. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher draait met de bal, schiet en ... Gallagher bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Kohler neemt de hoekschop. Daar is Sharpley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schirripa is nu in balbezit. Schirripa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BACERLONA Juniors - Fartland 2:2

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore onderschept slim de pass. Livermore geeft een hoge lob. Paal! Gallagher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BACERLONA Juniors - Fartland 2:3

64e minuut.
Thomas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schirripa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ure is nu in balbezit. Ure geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rocco kopt de bal weg. Sharpley probeert de bal aan de voet te houden. Butler rent richting de bal. Butler schiet op doel. Harvey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Courtney passt de bal in één keer door. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure passt de bal zonder na te denken. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BACERLONA Juniors - Fartland 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BACERLONA Juniors 50%, Fartland 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BACERLONA Juniors - Fartland 3:3