Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لفااب cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Spiteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri onderschept slim de pass. Spiteri schiet op doel. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Newcombe verovert de bal door een tackle van achteren. Newcombe haalt uit met een fantastische trap. Wilson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
لفااب - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 0:1

9e minuut.
Christie rent richting de bal. Awabdy begaat een overtreding. Christie raakt geblesseerd tijdens het duel. Colli met een snel genomen vrije trap. Newcombe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Newcombe rent richting de bal. Newcombe passt de bal zonder na te denken. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden schiet op doel. Hodgson probeert de bal aan de voet te houden. Wilson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Durante verovert de bal door een tackle van achteren. Awabdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden onderschept slim de pass. Newcombe is nu in balbezit. Newcombe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لفااب 55%, cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 45%.
لفااب - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 0:1

47e minuut.
Miller met een harde bal richting middenveld. Leijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden onderschept slim de pass. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... Cook probeert de bal aan de voet te houden. Wilson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Newcombe schiet op doel. Cook probeert de bal aan de voet te houden. Newcombe is nu in balbezit. Newcombe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Leijer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden passt de bal in één keer door. Newcombe is nu in balbezit. Newcombe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Awabdy is nu in balbezit. Awabdy geeft een hoge lob. Peterson rent richting de bal. Peterson schiet op doel. Kemp probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
لفااب - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 1:1

73e minuut.
Mairou onderschept slim de pass. Mairou geeft een lange en hoge pass. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterson verovert de bal door een tackle van achteren. Peterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
لفااب - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لفااب 51%, cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 49%.
لفااب - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 2:1