Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fartland cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. Okon rent richting de bal. Okon met een sublieme pass. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Courtney passt de bal met de wreef. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Newcombe rent richting de bal. Newcombe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Colli bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore passt de bal zonder na te denken. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fartland 43%, cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fartland - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 0:0

58e minuut.
Byers trapt de bal weg van het doel. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith passt de bal in één keer door. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher draait met de bal, schiet en ... Miller bokst de bal weg.

64e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas met een sublieme pass. Lazaridis speelt de bal door. Newcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Newcombe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirons met de inworp. Livermore probeert naar een medespeler te passen. Courtney heeft problemen om de bal te vangen. Courtney geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hirons is nu in balbezit. Hirons geeft een lange en hoge pass. Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon haalt uit met een fantastische trap. Kemp probeert de bal aan de voet te houden. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle verovert de bal door een tackle van achteren. Doyle geeft een hoge lob. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fartland 39%, cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fartland - cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 0:0