Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc Melbourne City FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.1
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Colli met een sublieme pass. Daar is Van Steeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augerinos is nu in balbezit. Van Steeden onderschept slim de pass. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller passt de bal in één keer door. Milne is nu in balbezit. Milne haalt uit met een fantastische trap. Byers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - Melbourne City FC 0:1

16e minuut.
Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller verovert de bal door een tackle van achteren. Fuller passt de bal in één keer door. Milne rent richting de bal. Milne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
McCloughan rent richting de bal. Kirkpatrick verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkpatrick met een sublieme pass. Milne is nu in balbezit. Milne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kirkpatrick rent richting de bal. Cross is nu in balbezit. Kirkpatrick schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cross raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cross kan niet meer verder spelen. Awabdy komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Fitzgerald onderschept slim de pass. Fuller rent richting de bal. Fuller met een sublieme pass. Milne rent richting de bal. Milne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - Melbourne City FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 68%, Melbourne City FC 32%.
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - Melbourne City FC 0:2

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Newhill de bal onder controle te krijgen. Inworp. Newhill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuller rent richting de bal. Fuller geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Newhill onderschept slim de pass. Hunt onderschept slim de pass. Hunt passt de bal in één keer door. Newcombe rent richting de bal. Newcombe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hunt probeert naar een medespeler te passen. Fuller rent richting de bal. Fuller passt de bal zonder na te denken. Milne is nu in balbezit. Milne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Newhill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuller rent richting de bal. Fuller geeft de bal voor. Franklin is nu in balbezit. Franklin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 56%, Melbourne City FC 44%.
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - Melbourne City FC 0:2