Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
burgos buritos Fartland
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirons is nu in balbezit. Livermore speelt de bal door. Gallagher rent richting de bal. Gallagher schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
burgos buritos - Fartland 0:1

33e minuut.
Doyle is nu in balbezit. Doyle passt de bal zonder na te denken. Gallagher is nu in balbezit. Livermore is nu in balbezit. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Haliti passt de bal in één keer door. Matassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallagher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burgos buritos 54%, Fartland 46%.
burgos buritos - Fartland 0:1

66e minuut.
Courtney passt de bal in één keer door. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore rent richting de bal. Livermore haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kilkelly de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
burgos buritos - Fartland 0:2

67e minuut.
Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts passt de bal met de wreef. Maninga speelt de bal door. Tambouras is nu in balbezit. Tambouras geeft een lange en hoge pass. Harvey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Erdogan speelt de bal door. Matassa is nu in balbezit. Courtney probeert naar een medespeler te passen. Gallagher rent richting de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Harvey met een harde bal richting middenveld. Livermore kopt de bal weg. Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russell is nu in balbezit. Russell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burgos buritos 51%, Fartland 49%.
burgos buritos - Fartland 0:2