Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc rick team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nikas de bal. Newcombe is nu in balbezit. Newcombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 1:0

12e minuut.
Van Steeden rent richting de bal. Newcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holmes. Holmes krijgt een gele kaart. Newcombe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Van Steeden neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 2:0

16e minuut.
Willetts rent richting de bal. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Matera geeft een hoge lob. Van Steeden controleert de bal met de borst. Van Steeden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Colli rent richting de bal. Colli geeft een lange en hoge pass. Newcombe is nu in balbezit. Newcombe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 3:0

24e minuut.
Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt geeft een hoge lob. Newcombe rent richting de bal. Newcombe schiet op doel. Carter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 4:0

26e minuut.
Howard onderschept slim de pass. Howard speelt de bal door. Christie is nu in balbezit. Pelikan verovert de bal door een tackle van achteren. Pelikan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 4:1

31e minuut.
Christie kopt de bal weg. Willetts heeft problemen om de bal te vangen. Matera rent richting de bal. Van Steeden onderschept slim de pass. Van Steeden schiet op doel. Carter bokst de bal weg.

38e minuut.
Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikas geeft een lange en hoge pass. Kemp is nu in balbezit. Howard verovert de bal door een tackle van achteren. Howard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colli maakt een afschuwelijke overtreding. Colli krijgt een gele kaart. Pelikan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pelikan kan niet meer verder spelen. O`Grady komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Willetts probeert naar een medespeler te passen. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard verovert de bal door een tackle van achteren. Howard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 51%, rick team 49%.
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 4:2

57e minuut.
Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry geeft de bal voor. Willetts speelt de bal door. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Willetts probeert de bal aan de voet te houden. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Newcombe is nu in balbezit. Newcombe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 5:2

75e minuut.
Nikas met de inworp. Willetts rent richting de bal. Willetts speelt de bal door. O`Grady rent richting de bal. O`Grady haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fa`Arodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fa`Arodo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kemp de bal. Howard is nu in balbezit. Howard draait met de bal, schiet en ... Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Fa`Arodo geeft een hoge lob. Christie heeft problemen om de bal te vangen. Howard is nu in balbezit. O`Grady rent richting de bal. O`Grady schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 67%, rick team 33%.
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - rick team 5:3