Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
burgos buritos rick team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Willetts probeert naar een medespeler te passen. Erdogan is nu in balbezit. Howard verovert de bal door een tackle van achteren. O`Grady is nu in balbezit. O`Grady haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Fiore met een snelle inworp. Nikas is nu in balbezit. Nikas met een sublieme pass. Howard heeft problemen om de bal te vangen. Howard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hall probeert naar een medespeler te passen. Haliti is nu in balbezit. Fiore is nu in balbezit. Haliti verovert de bal door een tackle van achteren. Haliti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nikas heeft problemen om de bal te vangen. Roberts is nu in balbezit. Roberts speelt de bal door. Russell is nu in balbezit. Russell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
burgos buritos - rick team 1:0

34e minuut.
Matera geeft de bal voor. Inworp. Tambouras met een snelle inworp. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore rent richting de bal. Nikas speelt de bal door. Howard rent richting de bal. Howard schiet op doel. Martinovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burgos buritos 55%, rick team 45%.
burgos buritos - rick team 1:0

90e minuut.
Howard rent richting de bal. Erdogan onderschept slim de pass. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady draait met de bal, schiet en ... Martinovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
burgos buritos - rick team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burgos buritos 55%, rick team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
burgos buritos - rick team 1:1