Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لفااب Fartland
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Doyle passt de bal zonder na te denken. Gallagher rent richting de bal. Livermore rent richting de bal. Livermore draait met de bal, schiet en ... Wilson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
لفااب - Fartland 0:1

12e minuut.
Thomas geeft de bal voor. Spiteri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Livermore kopt de bal weg. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. Wilson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Okon geeft een hoge lob. Daar is Doyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. Cook probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doyle verovert de bal door een tackle van achteren. Courtney geeft een lange en hoge pass. McKay probeert de bal aan de voet te houden. Gallagher rent richting de bal. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
لفااب - Fartland 0:2

26e minuut.
Doyle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radcliffe komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Livermore speelt de bal door. Radcliffe rent richting de bal. Radcliffe probeert naar een medespeler te passen. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Rees kopt de bal weg. Daar is Hodgson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
لفااب - Fartland 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لفااب 65%, Fartland 35%.
لفااب - Fartland 0:3

80e minuut.
Courtney speelt de bal door. Livermore is nu in balbezit. Livermore met een sublieme pass. Gallagher rent richting de bal. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Spiteri kopt de bal weg. Rees speelt de bal door. Sharpley rent richting de bal. Peterson onderschept slim de pass. Peterson draait met de bal, schiet en ... Harvey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لفااب 45%, Fartland 55%.
لفااب - Fartland 0:3