Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Roos Bato United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 14.1
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy probeert naar een medespeler te passen. O`Connor rent richting de bal. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Roos - Bato United 0:1

8e minuut.
Wells onderschept slim de pass. Wells passt de bal in één keer door. Marrapodi is nu in balbezit. Marrapodi schiet op doel. Agius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Roos - Bato United 1:1

10e minuut.
Thomas geeft een hoge lob. Murphy rent richting de bal. Murphy passt de bal zonder na te denken. O`Connor rent richting de bal. O`Connor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Zorbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wells speelt de bal door. Davies is nu in balbezit. Marrapodi onderschept slim de pass. Marrapodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Roos - Bato United 2:1

42e minuut.
Majurovski geeft de bal voor. Inworp. Turnbull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Bentum controleert de bal met de borst. Van Bentum geeft een lange en hoge pass. Harding bokst de bal weg. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Roos 50%, Bato United 50%.
Red Roos - Bato United 2:1

51e minuut.
Villafane probeert naar een medespeler te passen. Murphy rent richting de bal. Kingdon begaat een overtreding. Murphy raakt geblesseerd tijdens het duel. Zorbas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
O`Connor rent richting de bal. Murphy rent richting de bal. Murphy passt de bal met de wreef. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Roos - Bato United 2:2

78e minuut.
Agius met een sublieme pass. Johnston kopt de bal weg. Moffitt kan de bal niet met de borst controleren. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells draait met de bal, schiet en ... Agius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Majurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majurovski geeft de bal voor. Daar is Davies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrapodi rent richting de bal. Marrapodi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Roos 42%, Bato United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Roos - Bato United 2:2