Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neddy fc bacealona
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. North heeft problemen om de bal te vangen. Mooney is nu in balbezit. Mooney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
North probeert de bal met de borst te controleren. North met een sublieme pass. Daar is Mooney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooney haalt uit met een fantastische trap. Oksuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Allen geeft een lange en hoge pass. Burton rent richting de bal. Scarsella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarsella krijgt een gele kaart.

25e minuut.
McKay probeert naar een medespeler te passen. Lopez is nu in balbezit. Lopez geeft een lange en hoge pass. Mooney rent richting de bal. Mooney draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ellem bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar is nu in balbezit. Vidmar speelt de bal door. Mooney rent richting de bal. Mooney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
D`Souza rent richting de bal. Burton onderschept slim de pass. Burton geeft een hoge lob. Leijh bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cunningham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anderson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neddy fc 48%, bacealona 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
neddy fc - bacealona 0:0

51e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mooney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ellem. Ellem krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Vidmar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Watson komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Watson speelt de bal door. McKay is nu in balbezit. McKay passt de bal met de wreef. Leijh rent richting de bal. Leijh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neddy fc - bacealona 0:1

66e minuut.
Ellem geeft de bal voor. Lopez is nu in balbezit. Lopez geeft de bal voor. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
neddy fc - bacealona 1:1

86e minuut.
Allen kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrews de bal. Leijh is nu in balbezit. Leijh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neddy fc 49%, bacealona 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
neddy fc - bacealona 1:1