Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bato United j
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Bird controleert de bal met de borst. Bird probeert naar een medespeler te passen. Landers rent richting de bal. O`Connor onderschept slim de pass. O`Connor draait met de bal, schiet en ... Zhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mottram is nu in balbezit. Mottram passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moffitt de bal. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Singeorzan heeft problemen om de bal te vangen. Bird bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan begaat een overtreding. Bird wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bird kan niet meer verder spelen. Singeorzan met een sublieme pass. Murphy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bato United 36%, j 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bato United - j 0:0

46e minuut.
Scuderi rent richting de bal. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Daar is Turnbull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Van Bentum passt de bal met de wreef. Mottram probeert naar een medespeler te passen. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Popovic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Singeorzan met de inworp. Fox heeft problemen om de bal te vangen. Fox geeft een lange en hoge pass. Agius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scuderi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bato United - j 0:1

68e minuut.
Landers geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villafane met een snelle inworp. Murphy rent richting de bal. Murphy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Parker trapt de bal weg van het doel. Scuderi kopt de bal weg. Davies heeft problemen om de bal te vangen. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Landers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mottram is nu in balbezit. Mottram passt de bal met de wreef. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bato United - j 0:2

85e minuut.
Van Bentum met een sublieme pass. Landers is nu in balbezit. O`Connor maakt een afschuwelijke overtreding. O`Connor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bato United 56%, j 44%.
Bato United - j 0:2

j