Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabo westend
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Slager geeft een hoge lob. Richardson is nu in balbezit. Hall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hall krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mautore heeft problemen om de bal te vangen. Mautore probeert naar een medespeler te passen. Hume is nu in balbezit. Hume schiet op doel. Nwagazi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowan is nu in balbezit. Cowan speelt de bal door. Newhill is nu in balbezit. Newhill draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Harrop passt de bal zonder na te denken. Mautore met een sublieme pass. Hume bereikt de bal nog maar net als eerste. Hume schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - westend 1:0

30e minuut.
Atkinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodgson heeft problemen om de bal te vangen. Hodgson met een sublieme pass. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Richardson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt O`Sullivan de bal. O`Sullivan probeert naar een medespeler te passen. Cowan is nu in balbezit. Cowan geeft een lange en hoge pass. Paal! Ngata probeert wanhopig de bal te grijpen. Rech heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 45%, westend 55%.
Cabo - westend 1:0

51e minuut.
Richardson is nu in balbezit. Hodgson bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson begaat een overtreding. Hodgson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slager zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Slager geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cowman de bal. Hume is nu in balbezit. Hume schiet op doel. Nwagazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - westend 2:0

57e minuut.
Murray geeft de bal voor. Inworp. Richardson met de inworp. O`Neill rent richting de bal. O`Neill geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cowman geeft de bal voor. Mautore kopt de bal weg. Harrop rent richting de bal. O`Neill onderschept slim de pass. O`Neill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hodgson rent richting de bal. Hodgson geeft een hoge lob. Daar is Cowman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill rent richting de bal. O`Neill geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson onderschept slim de pass. Richardson passt de bal met de wreef. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 29%, westend 71%.
Cabo - westend 2:0