Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Show Me The Mane VictoryLions
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Colli controleert de bal met de borst. Holmes rent richting de bal. Colli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holmes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Holmes neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Colli de bal. Timpano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colli. Colli krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Browne onderschept slim de pass. Galekovic met een sublieme pass. Croxall bereikt de bal nog maar net als eerste. Croxall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Show Me The Mane - VictoryLions 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 50%, VictoryLions 50%.
Show Me The Mane - VictoryLions 0:1

48e minuut.
Lia met de inworp. Tome rent richting de bal. Tome geeft een lange en hoge pass. Timpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Timpano schiet op doel. Lawton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Holmes de bal. Day is nu in balbezit. Milicic verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes onderschept slim de pass. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cunningham heeft problemen om de bal te vangen. Cunningham geeft de bal voor. Milicic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel. Lawton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang geeft een lange en hoge pass. Browne heeft problemen om de bal te vangen. Day rent richting de bal. Day schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Show Me The Mane - VictoryLions 1:1

66e minuut.
Martin geeft de bal voor. Timpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Timpano passt de bal met de wreef. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang geeft de bal voor. Lawton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Neill de bal. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Day is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milicic. Milicic krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lang rent richting de bal. Galekovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 36%, VictoryLions 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Show Me The Mane - VictoryLions 1:1