Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
awsome21 CBSC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dunn de bal. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute speelt de bal door. Fenech rent richting de bal. Fenech schiet op doel. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
awsome21 - CBSC 0:1

38e minuut.
Blute passt de bal zonder na te denken. Daar is Fenech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fenech raakt geblesseerd tijdens het duel. Goodwin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awsome21 63%, CBSC 37%.
awsome21 - CBSC 0:1

63e minuut.
Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Goodwin rent richting de bal. Goodwin met een sublieme pass. Fenech is nu in balbezit. Fenech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vrkic speelt de bal door. Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson probeert naar een medespeler te passen. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Prasad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Foley met een snelle inworp. Daar is Goodwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodwin geeft de bal voor. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zmire de bal. Bonetig rent richting de bal. Bonetig geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin onderschept slim de pass. Goodwin speelt de bal door. Fenech heeft problemen om de bal te vangen. Fenech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awsome21 53%, CBSC 47%.
awsome21 - CBSC 0:1