Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salar westend
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Newhill passt de bal zonder na te denken. Dudgeon rent richting de bal. Newhill verovert de bal door een tackle van achteren. Newhill haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haines de bal onder controle te krijgen. Tran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Newhill rent richting de bal. Newhill schiet op doel. Tran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Love draait met de bal, schiet en ... Barrett kopt de bal weg. Newhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhill haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
salar - westend 0:1

44e minuut.
Ayres bereikt de bal nog maar net als eerste. Franker is nu in balbezit. Harrop onderschept slim de pass. Ayres verovert de bal door een tackle van achteren. Ayres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salar - westend 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salar 67%, westend 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salar - westend 1:1

54e minuut.
Baser passt de bal met de wreef. Ayres bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan begaat een overtreding. O`Sullivan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bate geeft de bal voor. Hall rent richting de bal. Hall geeft de bal voor. Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Reynolds geeft een hoge lob. Nwagazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Foley geeft een lange en hoge pass. Love kopt de bal weg. Barrett probeert de bal aan de voet te houden. Newhill is nu in balbezit. Newhill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salar 64%, westend 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salar - westend 1:1