Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
westend salar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Ayres is nu in balbezit. Murray is nu in balbezit. Murray geeft een hoge lob. Newhill is nu in balbezit. Newhill draait met de bal, schiet en ... Tran bokst de bal weg.

19e minuut.
Cowan passt de bal in één keer door. Longmuir is nu in balbezit. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhill schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Love passt de bal met de wreef. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Love haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Harrop onderschept slim de pass. Harrop passt de bal met de wreef. Love rent richting de bal. Newhill rent richting de bal. Newhill haalt uit met een fantastische trap. Tran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Heffernan speelt de bal door. Harrop rent richting de bal. Harrop speelt de bal door. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Love haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Foley probeert naar een medespeler te passen. Mottram rent richting de bal. Mottram probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ayres de bal. Ayres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: westend 40%, salar 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
westend - salar 0:0

68e minuut.
Klungelig pakt Foley de bal. Foley speelt de bal door. Harrop bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayres onderschept slim de pass. Ayres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cowman heeft problemen om de bal te vangen. Ayres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayres raakt geblesseerd tijdens het duel. Dudgeon komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall probeert naar een medespeler te passen. Mottram is nu in balbezit. Mottram schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: westend 58%, salar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
westend - salar 0:0