Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabo rossonerii
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Hodgson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodgson geeft de bal voor. Klungelig pakt Micevski de bal. Trappe onderschept slim de pass. Trappe haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Hume rent richting de bal. Hume draait met de bal, schiet en ... Gibson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cousins verovert de bal door een tackle van achteren. Burton rent richting de bal. Mautore begaat een overtreding. Burton raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Micevski is nu in balbezit. Mautore onderschept slim de pass. Mautore met een sublieme pass. Hume bereikt de bal nog maar net als eerste. Hume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hodgson rent richting de bal. Trappe rent richting de bal. Trappe passt de bal met de wreef. Thornton rent richting de bal. Thornton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cousins heeft problemen om de bal te vangen. Slager is nu in balbezit. Slager met een sublieme pass. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - rossonerii 0:1

45e minuut.
Hind geeft een hoge lob. Slager probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Micevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - rossonerii 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 51%, rossonerii 49%.
Cabo - rossonerii 0:2

55e minuut.
Mautore is nu in balbezit. Mautore geeft de bal voor. Lewis probeert de bal aan de voet te houden. Cousins is nu in balbezit. Cousins geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Swain geeft een lange en hoge pass. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough probeert naar een medespeler te passen. Slager bereikt de bal nog maar net als eerste. Slager geeft een hoge lob. Paal! Ngata probeert wanhopig de bal te grijpen. Thornton rent richting de bal. Thornton schiet op doel. Ngata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - rossonerii 0:3

85e minuut.
Rech geeft een hoge lob. Hodgson kopt de bal weg. Klungelig pakt Micevski de bal. Hume is nu in balbezit. Hume schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - rossonerii 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 53%, rossonerii 47%.
Cabo - rossonerii 1:3