Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VictoryLions awsome21
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Milicic onderschept slim de pass. Milicic met een sublieme pass. Croxall is nu in balbezit. Croxall haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VictoryLions 50%, awsome21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VictoryLions - awsome21 0:0

57e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Galekovic met een sublieme pass. Wright is nu in balbezit. Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VictoryLions - awsome21 1:0

63e minuut.
Prasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Croxall bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Croxall rent richting de bal. Croxall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Galekovic passt de bal in één keer door. Rees speelt de bal door. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Croxall bereikt de bal nog maar net als eerste. Croxall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stevens trapt de bal weg. Galekovic kopt de bal weg. Hickey rent richting de bal. Hickey speelt de bal door. Moss is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Browne geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vrkic zal de hoekschop nemen. McLaren springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VictoryLions - awsome21 1:1

83e minuut.
Alogdellis speelt de bal door. O`Grady rent richting de bal. O`Grady passt de bal zonder na te denken. McLaren is nu in balbezit. McLaren haalt uit met een fantastische trap. Lawton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rees speelt de bal door. Vrkic is nu in balbezit. Vrkic geeft de bal voor. McLaren is nu in balbezit. McLaren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VictoryLions - awsome21 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VictoryLions 49%, awsome21 51%.
VictoryLions - awsome21 1:2