Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Show Me The Mane CBSC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lowe heeft problemen om de bal te vangen. Timpano verovert de bal door een tackle van achteren. Timpano probeert naar een medespeler te passen. Day rent richting de bal. Day draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Tome passt de bal in één keer door. Day rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Timpano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Day rent richting de bal. Peters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Foley verovert de bal door een tackle van achteren. Foley speelt de bal door. Fenech rent richting de bal. Fenech draait met de bal, schiet en ... Xu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Cunningham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodwin is nu in balbezit. Cunningham rent richting de bal. Goodwin is nu in balbezit. Goodwin haalt uit met een fantastische trap. Arnold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Tome is nu in balbezit. Foley verovert de bal door een tackle van achteren. Foley geeft een lange en hoge pass. Goodwin rent richting de bal. Goodwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Show Me The Mane - CBSC 0:1

33e minuut.
Lang rent richting de bal. Milligan onderschept slim de pass. Milligan met een sublieme pass. Fenech rent richting de bal. Fenech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 59%, CBSC 41%.
Show Me The Mane - CBSC 0:1

47e minuut.
Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin is nu in balbezit. Cunningham begaat een overtreding. Cunningham krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Klungelig pakt Cunningham de bal. Xu rent richting de bal. Met opzet legt Cunningham zijn tegenspeler op de grond. Xu raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilkinson met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Holmes passt de bal met de wreef. Timpano rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Timpano zal de hoekschop nemen. Day maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Show Me The Mane - CBSC 1:1

67e minuut.
Peters met een harde bal richting middenveld. Cunningham kopt de bal weg. Holmes rent richting de bal. Day rent richting de bal. Day schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Fenech is nu in balbezit. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech onderschept slim de pass. Goodwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin haalt uit met een fantastische trap. Arnold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 52%, CBSC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Show Me The Mane - CBSC 1:1