Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CBSC Show Me The Mane
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fenech is nu in balbezit. Moore rent richting de bal. Fenech verovert de bal door een tackle van achteren. Fenech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Milligan met een snelle inworp. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang onderschept slim de pass. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Blute speelt de bal door. Bonetig rent richting de bal. Bonetig passt de bal in één keer door. Fenech is nu in balbezit. Fenech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vieri trapt de bal weg van het doel. Lang kopt de bal weg. Wilkinson kan de bal niet met de borst controleren. Day rent richting de bal. Day haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lang rent richting de bal. Goodwin begaat een overtreding. Lang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Day kopt de bal weg. Timpano rent richting de bal. Timpano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lang kopt de bal weg. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes speelt de bal door. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Timpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Timpano geeft de bal voor. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes passt de bal in één keer door. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CBSC - Show Me The Mane 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CBSC 53%, Show Me The Mane 47%.
CBSC - Show Me The Mane 0:1

58e minuut.
Klungelig pakt Martin de bal. Martin geeft een lange en hoge pass. Vieri controleert de bal met de borst. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CBSC - Show Me The Mane 0:2

60e minuut.
Lia rent richting de bal. Lia met een sublieme pass. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin is nu in balbezit. Goodwin draait met de bal, schiet en ... Arnold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Timpano kopt de bal weg. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes speelt de bal door. Day rent richting de bal. Day draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CBSC - Show Me The Mane 0:3

78e minuut.
Holmes passt de bal zonder na te denken. Timpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Timpano passt de bal in één keer door. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CBSC 46%, Show Me The Mane 54%.
CBSC - Show Me The Mane 0:3