Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabo salar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


22e minuut.
Mautore met een sublieme pass. Richardson is nu in balbezit. Bate met een sublieme pass. Richardson rent richting de bal. Richardson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 43%, salar 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cabo - salar 0:0

50e minuut.
Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson speelt de bal door. Mautore geeft een lange en hoge pass. Blackmore is nu in balbezit. Blackmore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - salar 1:0

55e minuut.
Johnson geeft de bal voor. Rech bereikt de bal nog maar net als eerste. Rech geeft een lange en hoge pass. Dudgeon rent richting de bal. Dudgeon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill rent richting de bal. Johnson maakt een afschuwelijke overtreding. Johnson krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Atkinson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osei-Tutu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Franker speelt de bal door. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds passt de bal met de wreef. Ayres rent richting de bal. Ayres draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 48%, salar 52%.
Cabo - salar 1:0