Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
westend Show Me The Mane
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Richardson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timpano met de inworp. Holmes rent richting de bal. Holmes geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
westend - Show Me The Mane 0:1

36e minuut.
Inworp. Lia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tome geeft een hoge lob. Klungelig pakt Day de bal. Nwagazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lang speelt de bal door. Cunningham rent richting de bal. Cunningham geeft een lange en hoge pass. Day rent richting de bal. Day haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
westend - Show Me The Mane 0:2

45e minuut.
Tome kopt de bal weg. Day heeft problemen om de bal te vangen. Hall is nu in balbezit. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
westend - Show Me The Mane 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: westend 64%, Show Me The Mane 36%.
westend - Show Me The Mane 0:3

54e minuut.
O`Sullivan geeft een hoge lob. Giorgi is nu in balbezit. Giorgi passt de bal zonder na te denken. Cowan is nu in balbezit. Cowan met een sublieme pass. Arnold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nwagazi trapt de bal weg van het doel. Lang kopt de bal weg. Tome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tome schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Harrop rent richting de bal. Harrop speelt de bal door. Love met een sublieme pass. Newhill is nu in balbezit. Newhill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
westend - Show Me The Mane 1:3

75e minuut.
Lia kopt de bal weg. Daar is Day, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Day is nu in balbezit. Day haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: westend 51%, Show Me The Mane 49%.
westend - Show Me The Mane 1:3