Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Show Me The Mane westend
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrop rent richting de bal. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Day is nu in balbezit. Day haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cowman met een harde bal richting middenveld. Lang kopt de bal weg. Klungelig pakt Murray de bal. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day haalt uit met een fantastische trap. Nwagazi bokst de bal weg.

11e minuut.
Love verovert de bal door een tackle van achteren. Love speelt de bal door. Newhill rent richting de bal. Newhill haalt uit met een fantastische trap. Arnold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Show Me The Mane - westend 0:1

14e minuut.
Lang rent richting de bal. Harrop onderschept slim de pass. Newhill rent richting de bal. Love is nu in balbezit. Love schiet op doel. Arnold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Tome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tome passt de bal in één keer door. Day rent richting de bal. Day schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 55%, westend 45%.
Show Me The Mane - westend 0:1

47e minuut.
Harrop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timpano met de inworp. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tome kopt de bal weg. O`Sullivan is nu in balbezit. Cunningham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cunningham is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. O`Sullivan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. O`Sullivan kan niet meer verder spelen. Fyfe komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Richardson met een snelle inworp. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Newhill de bal. Newhill draait met de bal, schiet en ... Arnold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Martin is nu in balbezit. Martin geeft een lange en hoge pass. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Timpano is nu in balbezit. Timpano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 42%, westend 58%.
Show Me The Mane - westend 0:1