Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CBSC rossonerii
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Blute probeert naar een medespeler te passen. Gough met een sublieme pass. Goodwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Fenech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech is nu in balbezit. Goodwin is nu in balbezit. Goodwin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CBSC 38%, rossonerii 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CBSC - rossonerii 0:0

61e minuut.
Lowe met een sublieme pass. Milligan rent richting de bal. Burton is nu in balbezit. Thornton rent richting de bal. Thornton haalt uit met een fantastische trap. Peters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Lewis geeft een lange en hoge pass. Jackson kopt de bal weg. Blute met een sublieme pass. Goodwin heeft problemen om de bal te vangen. Goodwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CBSC 44%, rossonerii 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CBSC - rossonerii 0:0