Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
awsome21 westend
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Myburg bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan onderschept slim de pass. O`Sullivan speelt de bal door. Newhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhill schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Richardson met een sublieme pass. Alagich rent richting de bal. Love verovert de bal door een tackle van achteren. Newhill rent richting de bal. Newhill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
awsome21 - westend 0:1

33e minuut.
O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Alagich zijn tegenspeler op de grond. Alagich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awsome21 56%, westend 44%.
awsome21 - westend 0:1

46e minuut.
Newhill geeft een hoge lob. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Love passt de bal in één keer door. Cowan is nu in balbezit. Cowan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
O`Sullivan passt de bal met de wreef. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson geeft de bal voor. Newhill rent richting de bal. Newhill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
awsome21 - westend 0:2

69e minuut.
Daar is Alagich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrop is nu in balbezit. Love speelt de bal door. Newhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awsome21 66%, westend 34%.
awsome21 - westend 0:2