Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Show Me The Mane Cabo
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Mautore is nu in balbezit. Cunningham verovert de bal door een tackle van achteren. Cunningham met een sublieme pass. Klungelig pakt Holmes de bal. Holmes speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Show Me The Mane - Cabo 1:0

20e minuut.
Lang speelt de bal door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes met een sublieme pass. Swain geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Day de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cunningham is nu in balbezit. Cunningham geeft een hoge lob. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes is nu in balbezit. Holmes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang passt de bal in één keer door. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ... Day probeert de bal aan de voet te houden. Ngata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngata met een sublieme pass. Klungelig pakt O`Neill de bal. Slager bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes onderschept slim de pass. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 37%, Cabo 63%.
Show Me The Mane - Cabo 1:0

68e minuut.
Lang is nu in balbezit. Hume bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neill onderschept slim de pass. O`Neill draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Mautore met een sublieme pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slager. Lang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fyfe rent richting de bal. Fyfe probeert naar een medespeler te passen. Holmes rent richting de bal. Day rent richting de bal. Day draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe geeft een hoge lob. Moore probeert de bal aan de voet te houden. Hume is nu in balbezit. Hume schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Show Me The Mane - Cabo 1:1

85e minuut.
Mautore bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes passt de bal zonder na te denken. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Atkinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodgson is nu in balbezit. Hodgson passt de bal met de wreef. Hume rent richting de bal. Hume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Show Me The Mane 42%, Cabo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Show Me The Mane - Cabo 1:1