Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabo Show Me The Mane
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Atkinson is nu in balbezit. Slager is nu in balbezit. Slager geeft de bal voor. Hume is nu in balbezit. Hume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hind geeft een hoge lob. Richardson rent richting de bal. Giorgi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giorgi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft een hoge lob. Daar is Rech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tome geeft een lange en hoge pass. Ngata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 53%, Show Me The Mane 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cabo - Show Me The Mane 0:0

47e minuut.
Cunningham geeft de bal voor. Inworp. Richardson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crowe rent richting de bal. Crowe geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Mautore speelt de bal door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang probeert naar een medespeler te passen. Holmes is nu in balbezit. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Holmes speelt de bal door. Day is nu in balbezit. Hind verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Lia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hume is nu in balbezit. Hume passt de bal met de wreef. Crowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hind geeft een lange en hoge pass. Inworp. Timpano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Ngata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabo - Show Me The Mane 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabo 57%, Show Me The Mane 43%.
Cabo - Show Me The Mane 0:1