Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CBSC salar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Lowe speelt de bal door. Goodwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bate bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin verovert de bal door een tackle van achteren. Goodwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CBSC - salar 1:0

20e minuut.
Ayres is nu in balbezit. Ayres draait met de bal, schiet en ... Dunn probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reynolds neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peters met een sublieme pass. Goodwin kopt de bal weg. Klungelig pakt Longmuir de bal. Fenech rent richting de bal. Fenech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CBSC - salar 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Ayres de bal. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayres. Wilkinson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Baser speelt de bal door. Franker rent richting de bal. Ayres rent richting de bal. Ayres haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Vieri de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peters niet meer kan verder spelen. Peterson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CBSC 54%, salar 46%.
CBSC - salar 2:0

46e minuut.
Blute rent richting de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal in één keer door. Ayres rent richting de bal. Ayres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Goodwin is nu in balbezit. Goodwin passt de bal met de wreef. Fenech is nu in balbezit. Fenech haalt uit met een fantastische trap. Tran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CBSC - salar 3:0

56e minuut.
Lowe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson passt de bal met de wreef. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Baser bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin verovert de bal door een tackle van achteren. Goodwin passt de bal met de wreef. Fenech is nu in balbezit. Fenech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Baser heeft problemen om de bal te vangen. Goodwin rent richting de bal. Goodwin speelt de bal door. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson met een sublieme pass. Fenech is nu in balbezit. Fenech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CBSC - salar 4:0

87e minuut.
Franker passt de bal met de wreef. Goodwin is nu in balbezit. Goodwin passt de bal zonder na te denken. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute is nu in balbezit. Blute passt de bal zonder na te denken. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CBSC 45%, salar 55%.
CBSC - salar 4:0