Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salar Show Me The Mane
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Heffernan met een sublieme pass. Lang rent richting de bal. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Tran probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lang onderschept slim de pass. Lang speelt de bal door. Day is nu in balbezit. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lang passt de bal in één keer door. Ayres is nu in balbezit. Cunningham begaat een overtreding. Ayres raakt geblesseerd tijdens het duel. Dudgeon komt bij de bal en schiet. Arnold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Holmes passt de bal zonder na te denken. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang speelt de bal door. Ayres rent richting de bal. Ayres schiet op doel. Arnold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley haalt uit met een fantastische trap. Martin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Foley de bal. Lia rent richting de bal. Lia speelt de bal door. Ayres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayres schiet op doel. Arnold bokst de bal weg. Klungelig pakt Martin de bal. Arnold bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Day, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Day haalt uit met een fantastische trap. Haines probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timpano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bate met een snelle inworp. Dudgeon heeft problemen om de bal te vangen. Dudgeon geeft een hoge lob. Ayres rent richting de bal. Ayres haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arnold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salar - Show Me The Mane 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salar 50%, Show Me The Mane 50%.
salar - Show Me The Mane 1:0

51e minuut.
Cunningham rent richting de bal. Dudgeon verovert de bal door een tackle van achteren. Dudgeon probeert naar een medespeler te passen. Ayres is nu in balbezit. Ayres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Johnson rent richting de bal. Day onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haines. Haines krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Heffernan rent richting de bal. Heffernan geeft een hoge lob. Lang kopt de bal weg. Day is nu in balbezit. Day schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Franker bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin geeft een lange en hoge pass. Day rent richting de bal. Day haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lang onderschept slim de pass. Lang passt de bal met de wreef. Holmes is nu in balbezit. Day rent richting de bal. Day haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cunningham passt de bal zonder na te denken. Timpano is nu in balbezit. Timpano geeft de bal voor. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Ayres rent richting de bal. Lang begaat een overtreding. Ayres raakt geblesseerd tijdens het duel. Johnson wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salar 67%, Show Me The Mane 33%.
salar - Show Me The Mane 1:0